logo-mini
logotipo dizaina, logotipas, bino,, mastercard, dizainas

Mastercard nusprendė: Keičia logotipo dizainą

Dalintis

Mastercard atskleidė naują „bevardį“ logotipo dizainą.

„Mastercard keičia logotipo dizainą.“

 

Didelės naujienos pasiekė visus iš asmeninio banko sferos. Mastercard turi naują be vardo logotipą. Paaiškinimas kodėl Mastercard panaikino pavadinimą ant logotipo, atsakė paprastai: “ Toliau tobulėja vartotojo ir prekybos įvaizdis, Mastercard simbolis reprezentuoja daug aiškiau nei vienas žodis ir lankstus, modernus dizainas leis mums įsilieti į plačia skaitmeninę visuomenę dar labiau“.

 

Raja Rajamannar, Mastercard vyriausioji marketingo vadovė ir komunikacijos specialistė, atrodo taip pat labai pozityviai dėl nuspręstų pokyčių dizaine. „Atnaujinus skaitmeninį amžių reikia modernaus paprastumo.“ Raja teigia, kad jau 80 procentų žmonių sugeba spontaniškai atpažinti prekinį ženklą, ikoniniai dideli rutuliai sujungti vienas su kitu be Mastercard pavadinimo jame.

 

Dizaineriai į tai žiūri paprastai ir sakė, kad visas procesas panaikinant žodį mastercard, įmonė įžengė prie kitų elitinių milžinų kurie atpažystami ne pagal vardą o pagal prekinį ženklą ( simbolį ). Dabar Mastercard sėdi Olimpo kalno viršunėje brandingo srityje – teigia kompanija.

 

Logotipų mylėtojai gali pasižiūrėti į dizaino procesą ir pažvelgti kaip pasikeitė prekinis ženklas.

 


Comments are closed.